free responsive website templates

در باره پودر کاکائو بیشتر بدانیم

کاکائو و دیگر محصولات شکلاتی توسط میلیاردها نفر در سراسر جهان از آن لذت می‌برند، اما به طور شگفت انگیزی تعداد کمی از مردم تاریخ آن را می‌دانند. در حقیقت کاکائو برای صدها سال در فرهنگ‌های مختلف جهان ظاهر شده‌است. کاکائو اولین بار به عنوان محصول در بسیاری از فرهنگ‌های کهن آمریکای جنوبی توسعه یافت و آزتک‌ها و مایاها شناخته‌شده‌ترین این جمعیت بومی بودند. محققان شواهدی از غذای مبتنی بر کاکائو را پیدا کرده‌اند که قدمت آن به چندین هزار سال پیش باز می‌گردد هنگامی که اسپانیایی‌ها به دنیای جدید رسیدند و فرآیند تهاجم را آغاز کردند و در نهایت فرهنگ بومی را نابود کردند، ارزش کاکائو محلی را نیز کشف کردند با این حال، آن‌ها نوآوری خود را به نوشابه اختصاص دادند - به اضافه شکر و ادویه برای شیرین کردن کاکائو. پس از آن، شکلات به شدت در میان مردم اسپانیا محبوب شد، کسی که تقریبا ۱۰۰ سال پس از کشف خود روش تولید را از دیگر اروپایی‌ها مخفی نگه داشت با این حال، اسپانیایی‌ها نمی‌توانستند تا ابد راز خود را حفظ کنند و شکلات به سرعت در سایر قسمت‌های غربی اروپا پخش شد. شکلات - سپس به طور انحصاری به شکل یک نوشیدنی در فرانسه و سپس انگلستان، در دادگاه‌های سلطنتی و "خانه‌های شکلاتی مخصوص" که به نخبگان اجتماعی خدمت می‌کرد، ظاهر شد. شکلات داغ از سوی طبقات بالا به عنوان خوش‌مزه و سالم مورد استقبال قرار گرفت و کاکائو در نهایت به شهرت رسید


با وجود عشق جهان به شکلات، این راه برای امرار معاش است. با اینکه تقاضای زیادی برای کاکائو وجود دارد، قیمت جهانی برای کاکائو در دهه‌های اخیر در نتیجه رویداده‌ای آب و هوایی و تحول سیاسی در ساحل‌عاج، به شدت نوسان کرده‌است. بین سال‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ قیمت کاکائو تا بیش از یک سوم کاهش‌یافته است. چنین نوسانی در قیمت‌ها باعث می‌شود که کشاورزان کاکائوی خود بدانند که آن‌ها چقدر بابت دانه کاکائو در یک سال پرداخت خواهند شد، چه رسد به اینکه قادر باشیم برای آینده برنامه‌ریزی کنیم اکثر تولیدکنندگان مزارع کوچک دارند و مشکلات قابل‌توجهی با محصولات کشاورزی دارند، از جمله بیماری پاد سیاه که در سطح جهانی یکی از ۱۰ درخت کاکائو را می‌کشد و باعث افت بازده ۲۰ تا ۳۰ درصد می‌شود. سن کلی بسیاری از درختان کاکائو نیز یک مساله است و به این معنی است که کشاورزان در مقیاس کوچک امسال کاکائو کم‌تر تولید می‌کنند. متوسط سن کشاورز کاکائو در حال حاضر بیش از ۵۰ سال است زیرا نسل جوان را نمی توان به خاطر بازگشت ضعیف به کشاورزی کاکائو جذب کرد. بیشتر در مورد چالش‌هایی که کشاورزان کوچک در اینجا پرورش می‌دهند بیشتر بخوانید


کاکائو، پودر بسیار متمرکز شده از مشروبات الکلی است - خمیر تهیه‌شده از دانه‌های کاکایو، میوه کاکایو که در نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود و به عنوان یک جز ترکیبی استفاده می‌شود. کاکائو عامل اصلی در شکلات و شکلات است دانه کاکائو یک گیاه استوایی که بومی مناطق استوایی قاره آمریکا است. از دانه‌های کاکایو که فرآوری شده، خمیر مایع و یا نوشیدنی است که از آن پودر کاکایو و شکلات تشکیل می‌شود. شکلات به طور مستقیم به مصرف‌کننده به عنوان میله‌های جامد برای خوردن شکلات، به عنوان کاکائو بسته‌بندی، و به عنوان پخت شکلات فروخته می‌شود. آن همچنین توسط قنادی ها به عنوان پوششی برای شکلات و شکلات یا شکلات فروشی، توسط تولید کنندگان محصولات نانوایی به عنوان پوششی برای بسیاری از انواع کوکی و کیک، و توسط شرکت‌های کرم - کرم به عنوان پوششی برای چیزهای جدید یخی استفاده می‌شود. پودر کاکائو، مشروبات الکلی، و مخلوط‌های این دو برای طعم و مزه محصولات غذایی مختلف به کار می‌روند و طعم‌ها و طعم‌های مختلف را در این محصولات لبنی به عنوان شربت، شیر، شیر شکلات، مخلوط‌های تازه آماده‌شده و دارو تهیه می‌کنند


کاکائو اولین بار است که توسط تمدن مایا در آمریکای مرکزی مورد استفاده قرار می‌گیرد این سبک توسط فاتحان اسپانیایی در قرن ۱۶ به اروپا معرفی شد و به سرعت به عنوان داروی بهبود سلامت عمومی شناخته شد پودر کاکائو با خرد کردن دانه‌های کاکائو و برداشتن چربی و یا کره کاکایو ساخته می‌شود امروزه کاکائو به خاطر نقش خود در تولید شکلات مشهور است. با این حال، تحقیقات مدرن نشان داده‌است که در واقع شامل ترکیبات مهمی است که می‌توانند به نفع سلامتی شما باشند

ارتباط با واحد واردات پودر کاکائو

جهت کسب اطلاع از نحوه سفارش پودر کاکائو از طریق فرم روبرو با ما تماس بگیرید