• پودر کاکائوپودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو
  • jquery slideshowپودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو
  • پودر کاکائوپودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو
html slideshow by WOWSlider.com v7.7

وارد کننده پودر کاکائو

واردات پودر کاکائو

وارد کننده پودر کاکائو

وارد کننده تخصصی پودر کاکائو از کشورهای معتبر

وارد کننده پودر کاکائو از منشا تولید

وارد کننده پودر کاکائو از منشا تولید

کاکائو با منشا خود در آمریکای مرکزی برای قرن‌ها پیش از اینکه به اروپا شناخته شود مورد استفاده قرار می‌گرفت. یکی از استفاده‌های مشهور Xocolatl (یعنی آب تلخ)، نوشیدنی ساخته‌شده از لوبیا کاکائو، گیاهان و ادویه است. جایی است که کلمه "شکلات" از آن گرفته می‌شود. در قرن ۱۶، کاکائو در اروپا به عنوان نوشیدنی ساخته‌شده با شکر و آب بسیار محبوب شد. با این حال پیشرفت آهسته در فن‌آوری، رشد مصرف کاکائو را در مقایسه با سایر تجملات، برای مثال قهوه و چای محدود کرد. برخی از پیشرفت‌های مهم توسط وان Houten (ایجاد رسانه کاکائو)ایجاد شد، به طوری که the کاکائو و کره کاکایو می‌توانند از هم جدا شوند (همچنین روش alkalisation)و توسط Stollwerck (معرفی پنج آسیاب بادی برای خلق اثر بسیار ظریف شکلات). اما تا به حال، در مقایسه با قهوه، هیچ محصول کاکائوی موجود نیست که کاملا آب است و این تعداد کاربردهای ممکن برای کاکائو را کاهش می‌دهد.

 

او در بازار کاکائو، بین دو گروه عمده از لوبیای کاکائو تمایز قایل می‌شود: "خوب یا بوی"، لوبیای کاکائو، و "bulk" یا "beans" معمولی. به عنوان یک تعمیم، دانه‌های کاکایو شیرین یا طعم دار از انواع درخت کاکائو تولید می‌شوند در حالی که عمده (یا معمولی)دانه‌های کاکایو از درختان Forastero می‌آیند. با این حال، موارد استثنا شناخته‌شده برای این تعمیم وجود دارد. درختان ناسیونال در اکوادور که به عنوان درختان نوع Forastero شناخته می‌شوند، کاکائو را تولید می‌کنند. از سوی دیگر، دانه‌های کاکائو از کامرون، تولید شده توسط درختان نوع Trinitario و پودر کاکایو که رنگ متمایزی دارند و پس از رنگ قرمز به دنبال آن هستند، تا کنون به عنوان beans عمده کاکائو طبقه‌بندی شده‌اند. لازم به ذکر است که تفاوت بین کاکائوی لطیف و معطر و کاکائو، به جای دیگر عوامل با کیفیت، در طعم است. طعم‌های زیبا شامل میوه‌ها (میوه‌های تازه و قهوه‌ای، میوه‌های بالغ)، floral گیاهی و چوبی، مهره و caramelic و همچنین مقادیر غنی و متعادل شکلات هستند. معمولا ترکیبی از معیارها برای ارزیابی کیفیت کاکایو خوب یا طعم دار استفاده می‌شود. این ها شامل منشا ژنتیکی مواد گیاهی، ویژگی‌های مورفولوژیکی گیاه، ویژگی‌های شیمیایی دانه کاکائو تولید شده، ویژگی‌های شیمیایی دانه کاکائو، رنگ دانه‌های کاکایو و نوک قلم، میزان تخمیر، اسیدیته و طعم، درصد از قالب داخلی، هجوم حشرات و درصد ناخالصی است. با این حال، ارزیابی برخی از این معیارها به صورت ذهنی است و به طور عینی مشخص نمی‌کند که کاکائو در سوال، ویزگی های خوب و یا بوی کاکائو را دارد. 

 

سهم کاکائو در تولید دانه‌های کاکائو در کل جهان نسبتا کوچک است و در سال‌های بین ۴۰ تا ۵۰ درصد در ابتدای قرن بیستم از بین ۴۰ تا ۵۰ درصد در حال کاهش است، در حالی که اکوادور و ترینیداد در حال حاضر تولید کنندگان کاکائوی اصلی هستند و در حال حاضر سالانه بیش از ۵ درصد تولید می‌کنند. کاهش مصرف کاکائو در دهه‌های اخیر توسط یک تغییر کلی در تقاضای مصرف‌کننده از محصولات خالص به سمت محصولات پر شده، شامل ترکیبات دیگر دارای طعم‌های قوی‌تر (مانند آجیل، میوه‌ها، کرم و غیره)به ارمغان آورده، در نتیجه وابستگی به ویژگی‌های معطر و طعم کاکائو را کاهش می‌دهد. امروزه، تولید کنندگان شکلات از دانه‌های کاکایو خوب یا طعم دار در دستور العمل‌های سنتی استفاده می‌کنند که به طور عمده برای تعداد محدودی از محصولات نسبتا گران‌قیمت و گرانقیمت هستند. فقط به تازگی تقاضا برای تولید کاکائوی زیبا و طعم دار شروع به رشد سریع کرده‌است.  

 

wo اصلی برای توسعه محصول بیشتر، بخشی از insolubility کاکائو در آب و the unpredictable of در یک محیط آبی هستند. چه کسی از لایه متمرکز کاکائو در یک فنجان شکلات داغ ۱۵ دقیقه پس از بیرون آمدن از یک دستگاه خودکار فروش خبر ندارد؟ یا در خانه یک لیوان شکلات فروشی در زمستان تولید می‌کند؟ به طور کلی، می‌توان گفت که محصولات کاکائو به اندازه محصولات قهوه dissolvable یا قابل‌حل نیستند. این البته به خاطر فرآیند استخراج یا فیلتراسیون است که با آن قهوه آماده می‌شود. قهوه تنها از مواد قابل‌حل در آب است، اما کاکائو ترکیبی از اجزای قابل‌حل در آب و ذرات کوچک غیرقابل‌حل می‌باشد. این ذرات insoluble (حدود ۱۰ میکرو متر)نشان می‌دهند که ته‌نشین شده و در نتیجه در شکلات داغ پایدار نیست. اگر ذرات محلول به اندازه کافی کوچک شوند (زیر میکرون تا ۱۰۰ میکرون)امکان ایجاد ثبات colloidal وجود دارد. در این صورت، کاکائو "غیرقابل‌حل" در کنار بخش حل‌شده اصلی کاکائو پراکنده می‌شود و می توان آن را "قابل‌حل" در نظر گرفت. 

پودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو