• پودر کاکائوپودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو
  • jquery slideshowپودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو
  • پودر کاکائوپودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو
html slideshow by WOWSlider.com v7.7

وارد کننده پودر کاکائو

واردات پودر کاکائو

وارد کننده پودر کاکائو

وارد کننده تخصصی پودر کاکائو از کشورهای معتبر

همه چیز در باره پودر کاکائو

همه چیز در باره پودر کاکائو

آیا تاکنون فکر کرده اید که دقیقاً چگونه پودر کاکائو ساخته می شود؟ این محصول در واقع محصول جانبی ساخت کره کاکائو است. فرایند استخراج کره کاکائو از لوبیا کاکائو ، پشت کیک جامد لوبیای کاکائو را پشت سر می گذارد. این کیکهای جامد لوبیای کاکائو سپس به یک پودر ریز پردازش می شوند که به آن پودر کاکائو گفته می شود. 

مواد جامد لوبیای کاکائو در واقع حاوی بیشتر عطر و طعم شکلات هستند و بنابراین پودر کاکائو طعم شکلاتی بسیار غلیظی دارد. 

پودر کاکائوی طبیعی

 پودر کاکائو غافلگیر نشده ، نوعی که در پخت استفاده می شود ، به دو شکل اصلی تولید می شود: پودر کاکائو طبیعی و پودر کاکائو فرآوری شده هلندی (که به آن دوک یا قلیایی نیز گفته می شود). تفاوت اصلی در این دو دسته پودر کاکائو میزان اسیدیته است که در زیر بیشتر به عمق آن خواهم پرداخت. هنگام پخت ، درک تفاوت بین پودر کاکائو فرآوری شده طبیعی و هلندی بسیار مهم است. انتخاب پودر کاکائو در گروه اشتباه برای یک دستور العمل می تواند به شدت اثر موفقیت پخته شده شما را بگذارد.

پودر کاکائو طبیعی پس از استخراج کره کاکائو از لوبیای بو داده که توسط یک ماده قلیایی درمان نشده است ، از مواد جامد لوبیا کاکائو تهیه می شود. دانه های کاکائو به طور طبیعی اسیدی هستند ، بنابراین پودر کاکائو طبیعی نیز اسیدی است و ph حدود 5 دارد. 

پودر کاکائو طبیعی دارای طعمی تلخ و عطر و طعم عمیق شکلات است. پودر کاکائو طبیعی را پیدا می کنم تا از طعم روشن تر و میوه ای تر از پودر کاکائو dutched. از آنجا که قلیایی نشده است ، پودر کاکائو طبیعی به طور معمول از سبک تر از پودر کاکائو dutched است. 

پودر کاکائو هلندی

 پودر کاکائو فرآوری شده هلندی (که به عنوان dutched یا alkalized نیز شناخته می شود) پس از استخراج کره کاکائو از دانه های کاکائو بو داده شده با کربنات پتاسیم که از کربنات پتاسیم درمان شده است ، از مواد جامد لوبیا کاکائو تهیه می شود. بر خلاف ph اسیدی 5 پودر کاکائو طبیعی ، پودر کاکائو فرآوری شده هلندی دارای ph 7 یا 8 است.

روند افزودن ماده قلیایی به لوبیا ، رنگ تیره تری ایجاد می کند و تلخی را کاهش می دهد. در حالی که رنگ تیره تر پودر کاکائو فرآوری شده هلندی ممکن است از لحاظ بصری شکلات بیشتری به نظر برسد ، طعم شکلات آن نسبت به پودرهای طبیعی کاکائو ملایم تر است. پودرهای کاکائو فرآوری شده هلندی در رنگ از نور تا بسیار تیره متفاوت هستند و با تیره ترین پودرهای کاکائو ، طعم شکلات در واقع ملایم تر است. در حالی که طعم شکلات در پودر کاکائو dutched از نظر فنی شدت کمتری دارد ، اما به نظر می رسد که این طعم نسبت به پودر کاکائو طبیعی گرد و پیچیده تر است. برای آزمایش اینکه ترجیح می دهید کمی از هرکدام را با مقداری آب گرم و شکر مخلوط کنید (برای اینکه آن را خوش طعم تر کنید) برای طعم تفاوت ها! نکته: توجه به این نکته ضروری است که همه پودرهای کاکائو فرآوری شده هلندی به طور خاص برچسب گذاری نمی شوند. برای تشخیص اینکه پودر کاکائو شما از نوع هلندی تهیه شده است ، به مواد موجود در برچسب نگاه کنید. پودر کاکائو فرآوری شده هلندی ، پودر کاکائو را به عنوان "پودر کاکائو قلیایی" ، "پودر کاکائو پردازش شده با هلندی" یا "پودر کاکائو فرآوری شده با قلیایی" ذکر می کند. 

 یک دستور العمل که به درستی نوشته شده است باید مشخص کند که کدام پودر کاکائو را باید استفاده کنید. بهترین کار این است که همیشه از نوع پودر کاکائو که دستور تهیه آن است استفاده کنید. اگر به یک دستور العمل اتفاق بیفتید که مشخص نمی کند کدام نوع پودر کاکائو برای استفاده است ، می توانید از دستورالعمل های زیر استفاده کنید تا تصمیم بگیرید کدام پودر کاکائو بهترین کار را خواهد کرد. اصلی ترین چیزی که شما باید به آن توجه کنید عامل ترک برگ استفاده شده است.

در حالی که ممکن است برخی از پودرهای کاکائو با عنوان "پودر کاکائو تیره" شناخته شوند ، توجه داشته باشید که این ایده همان شکلات تیره نیست. شکلات تیره به شکلاتهایی اطلاق می شود که بدون شیر تهیه می شود و دارای درصد بالایی از کاکائو است ، در حالی که پودر کاکائو تیره به کاکائو اشاره دارد که به دلیل سنگین تر بودن ، رنگ تیره تری دارد. پودر کاکائو تیره در حقیقت نسبت به سایر پودرهای کاکائو که از نظر رنگی سبک تر هستند ، از طعم شکلات خفیف تر است. 

پودر کاکائوی سیاه

پودر کاکائو سیاه حتی بیشتر از پودر کاکائو دوتایی بهم ریخته است و در اصل از نظر رنگ سیاه است. از این پودر کاکائو هنگامی استفاده می شود که می خواهید کالاهای پخته شده شما دارای رنگی بسیار تیره باشند. Oreos مثال عالی در استفاده از این پودر کاکائو است. در حالی که از نظر رنگ بسیار تیره است ، طعم شکلات بسیار ملایم است. 

  دستور العمل ها را مرور کنید اطلاعات پخت مدرسه آنلاین درباره بتی پوشاک پخت همه چیز درباره پودر کاکائو خانه » مدرسه پخت » همه چیز درباره پودر کاکائو در حالی که پودر کاکائو یک ماده پخت بسیار رایج است ، اما علم پودر کاکائو غافل است. برای نتایج استثنایی ، مهم است که از انواع پودر کاکائو آگاه باشید و بدانید که چگونه از هر نوع در پخت با موفقیت استفاده می شود. While cocoa powder is a very common baking ingredient, the science of cocoa powder is often overlooked. For exceptional results, it is important to be aware of the various kinds of cocoa powder and to know how each type is used most successfully in baking. فهرست مقالات:[HIDE] 1 پودر کاکائو چیست؟ 2 پودر کاکائو طبیعی و پودر کاکائو فرآوری شده (یا قلیایی) هلندی 2.1 پودر کاکائو طبیعی 2.2 پودر کاکائو فرآوری شده هلندی 2.3 چه موقع از پودرهای کاکائو پردازش شده طبیعی و هلندی استفاده کنیم 2.3.1 اگر دستور العمل خواستید جوش شیرین به عنوان عامل برگ آن باشد: 2.3.2 اگر دستور العمل خواستار پودر پخت به عنوان عامل برگ آن است: 2.3.3 در صورتي كه در دستور العمل از هيچ ماده تركيه كننده شيميايي استفاده نشده باشد: 2.3.4 چگونه می توان پودر کاکائو طبیعی را در یک دستور العمل پودر کاکائو فرآوری شده هلندی جایگزین کرد 2.3.5 چگونه می توان پودر کاکائو فرآوری شده هلندی را در یک دستور العمل پودر کاکائو طبیعی جایگزین کرد 3 تنوع دیگر پودر کاکائو 3.1 پودر کاکائو دو هلندی یا تیره 3.2 پودر کاکائو سیاه 3.3 مخلوط کاکائو 4 نکته برای پخت با پودر کاکائو 4.1 الک کردن یا شلاق زدن 4.2 شکوفا کردن پودر کاکائو 4.3 قهوه جفت کردن با کاکائو 4.4 ذخیره پودر کاکائو 5 دستور غذای مورد علاقه من که از پودر کاکائو استفاده می کنند پودر کاکائو چیست؟ آیا تاکنون فکر کرده اید که دقیقاً چگونه پودر کاکائو ساخته می شود؟ این محصول در واقع محصول جانبی ساخت کره کاکائو است. فرایند استخراج کره کاکائو از لوبیا کاکائو ، پشت کیک جامد لوبیای کاکائو را پشت سر می گذارد. این کیکهای جامد لوبیای کاکائو سپس به یک پودر ریز پردازش می شوند که به آن پودر کاکائو گفته می شود. MORE RECIPES FROM BAKER BETTIE مواد جامد لوبیای کاکائو در واقع حاوی بیشتر عطر و طعم شکلات هستند و بنابراین پودر کاکائو طعم شکلاتی بسیار غلیظی دارد. پخت و پز علوم علمی: در حالی که بیشتر چربی های موجود در حبوبات در طی مراحل تهیه کره کاکائو استخراج می شود ، همه اینها نیست. به همین دلیل ، پودر کاکائو از نظر چربی در هر نقطه از 8٪ -26٪ است. While cocoa powder is a very common baking ingredient, the science of cocoa powder is often overlooked. For exceptional results, it is important to be aware of the various kinds of cocoa powder and to know how each type is used most successfully in baking. پودر کاکائو طبیعی و پودر کاکائو پردازش شده (یا قلیایی) هلندی پودر کاکائو غافلگیر نشده ، نوعی که در پخت استفاده می شود ، به دو شکل اصلی تولید می شود: پودر کاکائو طبیعی و پودر کاکائو فرآوری شده هلندی (که به آن دوک یا قلیایی نیز گفته می شود). تفاوت اصلی در این دو دسته پودر کاکائو میزان اسیدیته است که در زیر بیشتر به عمق آن خواهم پرداخت. هنگام پخت ، درک تفاوت بین پودر کاکائو فرآوری شده طبیعی و هلندی بسیار مهم است. انتخاب پودر کاکائو در گروه اشتباه برای یک دستور العمل می تواند به شدت اثر موفقیت پخته شده شما را بگذارد. While cocoa powder is a very common baking ingredient, the science of cocoa powder is often overlooked. For exceptional results, it is important to be aware of the various kinds of cocoa powder and to know how each type is used most successfully in baking. پودر کاکائو طبیعی پودر کاکائو طبیعی پس از استخراج کره کاکائو از لوبیای بو داده که توسط یک ماده قلیایی درمان نشده است ، از مواد جامد لوبیا کاکائو تهیه می شود. دانه های کاکائو به طور طبیعی اسیدی هستند ، بنابراین پودر کاکائو طبیعی نیز اسیدی است و ph حدود 5 دارد. Mediavine پودر کاکائو طبیعی دارای طعمی تلخ و عطر و طعم عمیق شکلات است. پودر کاکائو طبیعی را پیدا می کنم تا از طعم روشن تر و میوه ای تر از پودر کاکائو dutched. از آنجا که قلیایی نشده است ، پودر کاکائو طبیعی به طور معمول از سبک تر از پودر کاکائو dutched است. نکته: توجه به این نکته ضروری است که همه پودرهای کاکائو طبیعی به طور خاص به این ترتیب نشانه گذاری نشده اند. برای تشخیص اینکه پودر کاکائو شما پودر کاکائو طبیعی است ، به مواد موجود در برچسب نگاه کنید. پودر کاکائو طبیعی باید "کاکائو" یا "پودر کاکائو" را به عنوان تنها ماده تشکیل دهنده آن ذکر کند. While cocoa powder is a very common baking ingredient, the science of cocoa powder is often overlooked. For exceptional results, it is important to be aware of the various kinds of cocoa powder and to know how each type is used most successfully in baking. پودر کاکائو فرآوری شده هلندی پودر کاکائو فرآوری شده هلندی (که به عنوان dutched یا alkalized نیز شناخته می شود) پس از استخراج کره کاکائو از دانه های کاکائو بو داده شده با کربنات پتاسیم که از کربنات پتاسیم درمان شده است ، از مواد جامد لوبیا کاکائو تهیه می شود. بر خلاف ph اسیدی 5 پودر کاکائو طبیعی ، پودر کاکائو فرآوری شده هلندی دارای ph 7 یا 8 است. Mediavine روند افزودن ماده قلیایی به لوبیا ، رنگ تیره تری ایجاد می کند و تلخی را کاهش می دهد. در حالی که رنگ تیره تر پودر کاکائو فرآوری شده هلندی ممکن است از لحاظ بصری شکلات بیشتری به نظر برسد ، طعم شکلات آن نسبت به پودرهای طبیعی کاکائو ملایم تر است. پودرهای کاکائو فرآوری شده هلندی در رنگ از نور تا بسیار تیره متفاوت هستند و با تیره ترین پودرهای کاکائو ، طعم شکلات در واقع ملایم تر است. در حالی که طعم شکلات در پودر کاکائو dutched از نظر فنی شدت کمتری دارد ، اما به نظر می رسد که این طعم نسبت به پودر کاکائو طبیعی گرد و پیچیده تر است. برای آزمایش اینکه ترجیح می دهید کمی از هرکدام را با مقداری آب گرم و شکر مخلوط کنید (برای اینکه آن را خوش طعم تر کنید) برای طعم تفاوت ها! نکته: توجه به این نکته ضروری است که همه پودرهای کاکائو فرآوری شده هلندی به طور خاص برچسب گذاری نمی شوند. برای تشخیص اینکه پودر کاکائو شما از نوع هلندی تهیه شده است ، به مواد موجود در برچسب نگاه کنید. پودر کاکائو فرآوری شده هلندی ، پودر کاکائو را به عنوان "پودر کاکائو قلیایی" ، "پودر کاکائو پردازش شده با هلندی" یا "پودر کاکائو فرآوری شده با قلیایی" ذکر می کند. Mediavine از چه زمانی می توان از پودرهای کاکائو پردازش شده طبیعی و هلندی استفاده کرد یک دستور العمل که به درستی نوشته شده است باید مشخص کند که کدام پودر کاکائو را باید استفاده کنید. بهترین کار این است که همیشه از نوع پودر کاکائو که دستور تهیه آن است استفاده کنید. اگر به یک دستور العمل اتفاق بیفتید که مشخص نمی کند کدام نوع پودر کاکائو برای استفاده است ، می توانید از دستورالعمل های زیر استفاده کنید تا تصمیم بگیرید کدام پودر کاکائو بهترین کار را خواهد کرد. اصلی ترین چیزی که شما باید به آن توجه کنید عامل ترک برگ استفاده شده است. While cocoa powder is a very common baking ingredient, the science of cocoa powder is often overlooked. For exceptional results, it is important to be aware of the various kinds of cocoa powder and to know how each type is used most successfully in baking. اگر دستور العمل خواستید جوش شیرین به عنوان عامل برگ آن باشد: به طور معمول پودر کاکائو طبیعی به بهترین وجهی در نوعی دستورالعمل جوش شیرین عمل می کند. آرایش جوش شیرین قلیایی است و برای اینکه بتواند کار خود را انجام دهد ، کالاهای پخته شده خود را بالا ببرد ، به یک ماده اسیدی نیاز دارد تا با آن واکنش نشان دهد. از آنجا که پودر کاکائو طبیعی اسیدی است ، به احتمال زیاد در یک دستور العمل خواستار جوش شیرین موفق ترین موفقیت خواهد بود. نکته نان پخت: اگر یک دستور العمل خواستار جوش شیرین است و همچنین یک ماده اسیدی دیگری را نیز در مقدار کافی شامل می کند ، احتمالاً می توانید از پودر کاکائو فرآوری شده طبیعی یا هلندی در آن دستور العمل استفاده کنید. ترکیبات پخت اسیدی رایج عبارتند از: شیر کره ، آب لیمو ، شکر قهوه ای ، ملاس ، و خامه ترش. اگر دستور العمل خواستار پودر پخت به عنوان ماده اصلی برگ آن است: اگر یک دستور العمل از پودر بیکینگ به عنوان ماده اصلی برگ آن استفاده می کند ، می توانید از پودر کاکائو فرآوری شده طبیعی یا هلندی در دستور العمل خود استفاده کنید. از آنجا که پودر بیکینگ نیازی به یک ماده اسیدی برای انجام کار خود ندارد ، باعث می شود کالاهای پخته شده شما بالا برود ، پودر کاکائو فقط برای طعم دادن و ایجاد ساختار به کالاهای پخته شده شما کمک می کند. این مثالی است که در آن شما می توانید تصمیم بگیرید که فقط یکی را بر دیگری ترجیح می دهید. Mediavine اگر در دستور العمل از هیچ گونه ترکیبات شیمیایی استفاده نشده استفاده کنید: این سناریو همان رسپی است که خواستار پودر پودر است. در صورت استفاده از پودر کاکائو طبیعی یا پودر کاکائو فرآوری شده هلندی ، دستور العمل شما به دنبال جوش شیرین یا پودر جوش نیست. توجه: شما ممکن است از سناریوهای بالا متوجه شده باشید که من نمونه ای را ذکر نکردم که در آن نمی توان از پودر کاکائو طبیعی استفاده کرد. در حالی که پودر کاکائو فرآوری شده هلندی در مواردی که این دستور غذا برای فعال کردن جوش شیرین به یک جزء اسیدی نیاز دارد ، قابل استفاده نیست ، پودر کاکائو طبیعی در هر سناریویی کار خواهد کرد. با این وجود ، لازم به ذکر است که طعم شکلات هنگام استفاده از پودر کاکائو طبیعی در یک دستور العمل که از جوش شیرین برای خنثی کردن طعم استفاده نمی کند ، اسیدی تر خواهد بود. همچنین ممکن است مفید باشد که در مورد چقدر طعم کاکائو که در دستور العمل خود می خواهید فکر کنید. پودرهای کاکائو فرآوری شده هلندی ممکن است در یک دستور العمل که در آن کاکائو عطر و طعم حمایت کننده است و ماده ستاره نیست. نحوه جایگزینی پودر کاکائو طبیعی در یک دستور العمل با مشخص کردن پودر کاکائو فرآوری شده هلندی در حالیکه می توانید از پودر کاکائو طبیعی به هر روش که خواستار پودر کاکائو فرآوری شده هلندی است ، استفاده کنید ، اضافه کردن یک نوشابه جوش شیرین به این دستور العمل به خنثی کننده طعم اسیدی پودر کاکائو طبیعی کمک می کند. به ازای هر 3 TBSP پودر کاکائو فرآوری شده هلندی ، شما جایگزین 3 پودر کاکائو طبیعی TBSP به همراه 1 شیرین جوش شیرین هستید. چگونه می توان پودر کاکائو فرآوری شده هلندی را در یک دستور العمل با مشخص کردن پودر کاکائو طبیعی جایگزین کرد اگر یک دستورالعمل استفاده از پودر کاکائو طبیعی را مشخص کند ، احتمالاً به موفقیت اسیدی در این دستورالعمل نیاز دارد. برای جایگزینی پودر کاکائو طبیعی با پودر کاکائو فرآوری شده هلندی ، یک دستور غذایی از خامه تارتار یا 1/8 قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه را برای هر 3 TBSP پودر کاکائو در دستور العمل اضافه کنید. سایر تغییرات پودر کاکائو While cocoa powder is a very common baking ingredient, the science of cocoa powder is often overlooked. For exceptional results, it is important to be aware of the various kinds of cocoa powder and to know how each type is used most successfully in baking. پودر کاکائو دو هلندی یا تیره پودر کاکائو دو هلندی ، که گاهی اوقات با عنوان "پودر کاکائو تیره" نیز شناخته می شود ، پودر کاکائو است که قلیایی بیشتری نسبت به پودر کاکائو سنتی دارد. رنگ آن تیره تر است و شکلات بیشتری به نظر می رسد ، اما در واقع طعم شکلاتی ملایم تری دارد. این پودر کاکائو هنگامی که به دنبال رنگ غنی تر شکلات در کالاهای پخته شده خود هستید ، مفید است. توجه: در حالی که ممکن است برخی از پودرهای کاکائو با عنوان "پودر کاکائو تیره" شناخته شوند ، توجه داشته باشید که این ایده همان شکلات تیره نیست. شکلات تیره به شکلاتهایی اطلاق می شود که بدون شیر تهیه می شود و دارای درصد بالایی از کاکائو است ، در حالی که پودر کاکائو تیره به کاکائو اشاره دارد که به دلیل سنگین تر بودن ، رنگ تیره تری دارد. پودر کاکائو تیره در حقیقت نسبت به سایر پودرهای کاکائو که از نظر رنگی سبک تر هستند ، از طعم شکلات خفیف تر است. پودر کاکائو سیاه پودر کاکائو سیاه حتی بیشتر از پودر کاکائو دوتایی بهم ریخته است و در اصل از نظر رنگ سیاه است. از این پودر کاکائو هنگامی استفاده می شود که می خواهید کالاهای پخته شده شما دارای رنگی بسیار تیره باشند. Oreos مثال عالی در استفاده از این پودر کاکائو است. در حالی که از نظر رنگ بسیار تیره است ، طعم شکلات بسیار ملایم است. مخلوط کاکائو پودرهای مختلف کاکائو وجود دارد که ترکیبی از پودرهای کاکائو فرآوری شده و طبیعی هلندی است ، از جمله پودر کاکائو تیره ویژه Hershey (ترکیبی از پودر کاکائو دوتایی و پودر کاکائو طبیعی) و مخلوط سه قلو کاکائو آرتور آرد (مخلوطی از سیاه کاکائو ، کاکائو فرو رفته ، و کاکائو طبیعی). اینها فقط درصورتی مفید هستند که فقط می خواهید یک نوع پودر کاکائو را در دست خود نگه دارید. فواید مخلوط این است که در دستور العمل هایی که به اسید پودر کاکائو نیاز دارند اسیدی است ، به خوبی کار می کند ، اما ترکیب کوکوها باعث می شود تا مشخصات طعم دهنده دور شود و رنگ را تیره تر می کند

 

 

پودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو