• پودر کاکائوپودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو
  • jquery slideshowپودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو
  • پودر کاکائوپودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو
html slideshow by WOWSlider.com v7.7

وارد کننده پودر کاکائو

واردات پودر کاکائو

وارد کننده پودر کاکائو

وارد کننده تخصصی پودر کاکائو از کشورهای معتبر

وارد کننده پودر کاکائو طبیعی

کاکائو طبیعی
مشابه فرآیند تهیه شکلات ، پودر کاکائو با خرد کردن ابتدا کاکائو به یک توده کاکائو ساخته می شود ، که سپس در خمیر مایع معروف به مشروبات شکلات مایع می شود. بعد از اینکه کره کاکائو از طریق مطبوعات یا تکنیک خاصی به نام روش Broma از مشروبات شکلات خارج شد ، مواد جامد کاکائو باقیمانده برای تهیه پودر کاکائو بدون چاشنی خوب پردازش می شوند. پودر کاکائو طبیعی نسبت به کاکائو فرآوری شده هلندی از قهوه ای روشن تر است ، طعم کمی تلخی دارد و عطر و طعم عمیقی دارد. همچنین از نظر آنتی اکسیدان ها بسیار زیاد است (ORAC 629 umol TE / g). برخی از مارک های معروف کاکائو طبیعی عبارتند از Nestlé ، Hershey's و Ghiradelli.

 

کاکائو فرآوری شده هلندی
فرآوری هلندی به فرآیندی گفته می شود که با استفاده از آن ، لوبیای کاکائو با یک محلول قلیایی ، معمولاً کربنات پتاسیم ، شسته می شود تا اسیدیته کاکائو طبیعی خنثی شود. کاکائو حاصل به عنوان کاکائو "Dutched" ، "قلیایی" یا "هلندی فرآوری شده" شناخته می شود. گذشته از خنثی کردن اسیدیته ، پودر کاکائو قلیایی آن را به سایه ای تیره تر و قرمز مایل به قهوه ای تغییر می دهد که جذاب تر به نظر می رسد و همچنین می تواند به نرم شدن عطر و طعم لوبیا و بهبود حلالیت کمک کند. از آنجایی که نسبت به جوش شیرین مانند کاکائو طبیعی واکنش نشان نمی دهد ، کاکائو فرآوری شده هلندی معمولاً در دستور العمل هایی با پودر بیکینگ استفاده می شود. برخی از مارک های معروف کاکائو فرآوری شده هلندی عبارتند از Lindt ، Valrhona و Droste.

اگرچه قلیایی پودر کاکائو به محصولی منجر می شود که ممکن است به نظر برسد و طعم بهتری داشته باشد ، به گفته دکتر باری سوانسون ، سخنگوی انستیتوی فن آوری های مواد غذایی ، این فرایند در واقع ترکیبات پلی فنلی مانند فلاونوئیدها را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. این منجر به کاهش شدید فعالیت آنتی اکسیدانی می شود - هر چه پودر کاکائو به شدت قلیایی شود ، فعالیت آنتی اکسیدانی پایین تر است. طبق گفته های هرشی ، کاکائو به شدت قلیایی کمتر از نیمی از نمره ORAC (اندازه گیری فعالیت آنتی اکسیدانی) کاکائو طبیعی است. علاوه بر این ، از آنجا که پودر کاکائو Dutched تحت یک فرایند شیمیایی قرار دارد ، محصولاتی که حاوی کاکائو فرآوری شده هلندی هستند از نظر فنی نمی توانند "طبیعی" باشند.

سایر ملاحظات هنگام انتخاب پودر کاکائو
در هنگام انتخاب پودر کاکائو ، غیر از انتخاب بین فرآوری شده طبیعی و هلندی ، شما همچنین باید به برچسب نگاه کنید تا بتوانید آن را انتخاب کنید که مناسب ترین نوع آشپزی شما باشد. به عنوان مثال ، کاکائو فرآوری شده هلندی (به عنوان مثال کاکائو Fry) معمولاً حاوی کربنات سدیم است که ممکن است طعم محصول نهایی شما را تغییر دهد.

 

پودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو