• پودر کاکائوپودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو
  • jquery slideshowپودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو
  • پودر کاکائوپودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو
html slideshow by WOWSlider.com v7.7

وارد کننده پودر کاکائو

واردات پودر کاکائو

وارد کننده پودر کاکائو

وارد کننده تخصصی پودر کاکائو از کشورهای معتبر

صفحه اصلی وارد کننده پودر کاکائو

وارد کننده پودر کاکائو

واردات پودر کاکائو توسط اویل تریدینگ وارد کننده پودر کاکائو از کشورهای صاحب نام و بهترین برندهای شناخته شده جهانی با رعایت استانداردهای شناخته شده و دارای نمایندگی از شرکت های بزرگ پودر کاکائو انجام میشوداویل تریدینگ دارای نمایندگی واردات پودر کاکائو از برندهای معتبر کشورهای اروپایی آمادگی خود را جهت انجام سفارشات مشتریان گرامی اعلام میدارد.

واژه واردات یا وارد کننده پودر کاکائو در گوگل از سرچ و ایندکس بالایی برخوردار است و اویل تریدینگ با بهینه سازی قوی سایت خوئ سعی در کسب بازارهای جدید و مشتریانی است که در کار واردات پودر کاکائو هستند.

واردات پودر کاکائو در حال حاضر از طریق انتقال وجه کالا بصورت ال سی وجود ندارد و نقل و انتقالات بصورت آزاد و از طریف صرافی های مجاز و مورد تایید بانک مرکزی صورت میگیرد.

نمایندگی واردات پودر کاکائو از کشورهای صاحب نام

کلیدواژه های این صفحه: پودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,وارد کننده پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو.

واردات پودر کاکائو با کیفیت
واردات پودر کاکائو با کیفیت

پودر کاکائو چیست؟

پس از اینکه از دانه های کاکائو، کره کاکائو تهیه می‌شود، موادجامد دیگری هم وجود دارند که از مخلوط شدن مواد باقیمانده به دست می‌آید. این محصول در آخر به عنوان پودر کاکائو به فروش می‌رسد. در مقابل پودر کاکائو جزء چرب شکلات قرار دارد که همان کره کاکائو می‌باشد. کره کاکائو از ۵۰ تا ۷۰ % دانه های کاکائو به دست می آید و از مشخصات آن ذوب شدن کاکائو در دماهای مختلف است که میزان درصد کره کاکائو را نشان می دهد.

نوشابه یا لیکور کاکائو از یک فرآیند تخمیری از دانه های کاکائویی بو داده به دست می آید که با کره کاکائو جامد به نسبت معمول تلفیق می‌گردد، اما شکلات نیاز به کره کاکائو ای بیشتر به خالص تری نیاز دارد.

درخت کاکائو: درختی از تیره پنیرکیان با ارتفاع ۴ تا ۱۰ متر است که در تمام فصول میوه دارد. میوه ای زرد رنگ بسته و به اندازه یک خیار است حاوی ۲۵ تا ۴۵ دانه است. پس از آن دانه ها را جمع‌آوری می‌کنند تا بپوسد و بعد به عرصه ی مصرف برسد.

پودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو

نحوه تولید پودر کاکائو

درابتدا دانه های کاکائو را یک هفته در جای خشک نگهداری میکنند تا تخمیرشود. سپس کاکائو را برداشت می‌کنند که باعث سفت شدن پوست کاکائو گردیده وبعد از آن دانه های کاکائو را بو جاری میکنند. برای اینکه در جریان هوا مغز دانه پوسته جدا گردد. با آسیاب کردن مغز دانه های کاکائو مایع غلیظی حاصل می شود که همان کیلور کاکائو میباشد وبسیارتلخ مزه است.
سپس دو مسیر را طی می‌کنند یکی همان کیلور کاکائویست که به همان گونه وارد بازار مصرف میشود. اما مابقی توسط پرسمای هیدرولیکی عصاره کاکائو را تحت فشار قرار داده و چربی را از آن جدا می‌کنند که با این عمل باقیمانده آن کیک کاکائو خشک شده بدست می آید. با آسیاب کردن کیک خشک کاکائو پودر کاکائو به دست می آید.

کاکائو را از دانه های درخت کاکائو تهیه می کردند که منشاء این گیاه، نواحی کوهستانی اطراف حوزه ی رود آمازون و همچنین اورینوکو واقع در آمریکای جنوبی بود. این درخت را مردمان تمدن مایا به آمریکای مرکزی شناساندند و بعدها در مکزیک هم کاشته می شد.
پودر کاکائو در تمدن های اولیه ، کالای با ارزشی به حساب می آمد. تاریخ نگاران اسپانیایی که غلبه اسپانیا را در جنگ با مکزیک روایت نموده اند، ثبت کرده اند که زمانی که موکتزومای دوم، امپراطور آزتک ناهار می خورد، هیچ نوع نوشیدنی را به نوشیدنی تهیه شده از شکلات ترجیح نمی داد.

واردات پودر کاکائو عالی
واردات پودر کاکائو عالی

او دوست داشت که این نوشیدنی را داخل جام طلا و با قاشق طلا میل کند. این نوشیدنی را با انواع ادویه جات و همچنین وانیل مزه دار می کردند. به علاوه این نوشیدنی را آن قدر هم می زدند تا تولید کف کند و سپس این کف داخل دهان حل می شد. تقریباً روزانه حدود ۵۰ کوزه از این نوشیدنی شکلات برای امپراطور و حدود ۲۰۰۰ کوزه نوشیدنی برای درباریان تهیه می کردند.
قبل از شروع قرن ۱۸، اسپانیایی ها نوشیدنی شکلات را به دیگر نقاط اروپا و جزایر فیلیپین معرفی نمودند. از این ماده در علم شیمی هم استفاده می شد که به دانه سیاه معروف بود.
امروزه بیشتر درخت های کاکائو در نواحی استوایی قاره آفریقا، مخصوصاً ساحل طلا و همچنین در بخشی از آمریکای جنوبی (مخصوصاً در برزیل) کشت می شود.
در سراسر جهان از پودر کاکائو، شکلات و دیگر فراورده های به دست آمده از دانه های این گیاه استفاده می کنند.

کشور بلژیک بیشترین میزان مصرف سرانه ی کاکائو را دارد. مصرف سرانه ی کاکائو در این کشور ۵/۵ کیلوگرم است؛ یعنی ده برابر میزان مصرف کاکائو در بقیه ی دنیا.

وارد کننده پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو

از کاکائو برای مصارف مختلف استفاده می شود. در تهیه ی انواع کیک، در انواع نوشیدنی و برای تزئین مواد غذایی مختلف و همراه با خامه (خامه شکلاتی) از پودر کاکائو، استفاده می شود.
برای مثال، در تهیه ی نوشیدنی داغ کاکائو که به سبک مکزیکی درست می شود، یک قاشق غذاخوری سر پر پودر کاکائو را با دو قاشق غذاخوری شکر (استفاده از شکر قهوه ای برتری دارد) و کمی فلفل قرمز مخلوط می کنند.

سپس دو قاشق غذاخوری آب به این مخلوط اضافه می کنند و بهم می زنند.

مخلوط را روی حرارت قرار می دهند تا به جوش آید، اما باید مراقب بود تا سر نرود.

سپس مقدار کافی شیر و کمی دارچین به مخلوط اضافه می کنند و هم می زنند. بعد دوباره آن را روی حرارت می گذارند تا کاملاً داغ شود و مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. در مرحله ی آخر، کمی وانیل هم به این نوشیدنی اضافه می نمایند.

نوشیدنی ما که به شیر کاکائو هم معروف است به این صورت تهیه می شود.
یکی دیگر از نوشیدنی هایی که با کاکائو تهیه می شود، شیر شکلات است.

برای تهیه ی این نوشیدنی شیر، پودر کاکائو (که معمولاً آن را با قلیا عمل آورده اند)، مواد شیرین کننده (معمولاً شکر یا شیره ی ذرت سرشار از فروکتوز) و گاهی نشاسته یا نمک و دیگر طعم دهنده های ساختگی استفاده می کنند. امروزه این نوع نوشیدنی را از مخلوط کردن پودر شکلات با شیر درست می کنند.

تحقیقات زیادی خواص پودر کاکائو را تأیید کرده اند. دانه کاکائو خام متشکل از فلاونوئیدهایی هستند که در انواع توت ها، شراب قرمز، چای سبز و هر میوه، سبزی یا دانه دیگری یافت می شوند.

  • آنتی اکسیدان های قوی در کاکائو خام می توانند خطر بروز چندین بیماری جدی مانند بیماری قلبی و سرطان را کاهش دهند.
  • پودر کاکائو اثر محافظتی بر روی سیستم قلبی عروقی دارد و به کاهش فشار خون و محافظت از قلب کمک می کند.
  • فلاونوئیدها در پودر کاکائو شیرین نشده می توانند حساسیت به انسولین را بهبود بخشند، بنابراین ممکن است به درمان علائم دیابت نوع ۲ کمک کنند.
  • پودر کاکائو خالص همچنین می تواند سطح سروتونین که یک نوع انتقال دهنده عصبی است را افزایش دهد و باعث درمان افسردگی شود.
  • کاکائو خالص عملکرد مغز را بهبود می بخشد و به عنوان یک محرک خفیف عمل می کند.
  • پودر شکلات خام (پودر کاکائو بدون قند) نیز ممکن است التهاب، لخته شدن خون و کلسترول بد (LDL) را کاهش و کلسترول خوب (HDL) را افزایش می دهد.

 

 

پودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو