• پودر کاکائوپودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو
  • jquery slideshowپودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو
  • پودر کاکائوپودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو
html slideshow by WOWSlider.com v7.7

مصرف کاکائو

نگاهی بر استفاده از کاکائو

کاکائو حاوی آنتی‌اکسیدان‌های فنولی بیشتری نسبت به بیشتر غذاها است. flavonoids، از جمله catechin، epicatechin و procyanidins در فعالیت آنتی‌اکسیدان موجود هستند. ساختار سه حلقه‌ای گنجایش، اثرات آنتی‌اکسیدان را مشخص می‌کند که گونه‌های اکسیژن واکنش پذیر را تغذیه می‌کند و نژاد Fe ۲ + و Cu را کلات، آنزیم بازدارنده می‌کند و مهار آنتی upregulate را خنثی می‌کند. محتوای epicatechin کاکائو در وهله اول مسئول تاثیر مطلوب آن بر اندوتلیوم آوندی از طریق تاثیر آن بر both حاد و مزمن تولید اکسید نیتریک است. سایر اثرات قلبی عروقی از طریق اثرات ضد التهاب ناشی از پلی فنول های کاکائوی میانجی می‌شوند و از طریق فعالیت NF - kB مدوله شدند. اثرات Antioxidant کاکائو می‌تواند مستقیما بر مقاومت انسولین اثر بگذارد و به نوبه خود ریسک ابتلا به دیابت را کاهش دهد. علاوه بر این، مصرف کاکائو ممکن است تغییراتی را در مسیرهای سیگنال دهی حساس به ردوکس در حالت ژن و پاسخ ایمنی تحریک کند. کاکائو می‌تواند از اعصاب آسیب و التهاب محافظت کند، پوست را از آسیب اکسیداتیو در برابر اشعه UV در آماده‌سازی‌های موضعی محافظت کند و اثرات سودمند روی سیری، عملکرد شناختی و حالات سلامتی داشته باشد. چون کاکائو عمدتا به عنوان شکلات - متراکم مصرف می‌شود، اثرات مخرب بالقوه of وجود دارد که شامل افزایش ریسک افزایش وزن می‌شود. به طور کلی، تحقیقات تا به امروز نشان می‌دهد که مزایای استفاده از کاکائو متوسط و یا مصرف شکلات تیره احتمالا از خطرات بیشتر است.

نوشیدنی ما کاکائو است و یا شکلات داغ، در ایالات‌متحده به اندازه کاکایو که در بیشتر طول تاریخ مصرف می‌شود نیست. کاکائوی داغ اصلی از ترکیب آب با کاکایو ساخته شد که هنوز هم شامل تمام کره natural طبیعی آن‌ها بود. از آنجا که نفت و آب مخلوط نمی‌شوند، کره کاکایو در لوبیا زمین، کاکایو را از توزیع یکنواختی در آب جلوگیری می‌کند. نتیجه آن نوشیدنی غلیظ و زبر بود که لایه‌ای از چربی چربی بر روی سطح آن شناور بود - - فریاد بسیار زیادی از کاکائو صاف و خامه‌ای که امروز از آن لذت می‌بریم.

شکلات داغ مدرن در سال ۱۸۲۸ در هلند به دنیا آمد. آن زمانی است که شیمیدان Coenraad یوهانس وان Houten فرآیندی را برای حذف بسیاری از کره کاکایو که از کاکایو ساخته می‌شود را ثبت کرد و سپس پودر حاصل را با یک ماده قلیایی مثل جوش‌شیرین درمان کرد تا آن را بهتر با آب ترکیب کند. تیمار قلیایی به عنوان "Dutching" شناخته می‌شود، به رسمیت شناختن ریشه‌های آن، و کاکائو تیره‌تر، با طعم روشن‌تر که منجر به کاکایو هلندی می‌شود.

پودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو