• روغن,پودر,کاکائو,پودر کاکائو,روغن خوراکی,روغن نباتی,پودر کاکائو وارداتی,واردات روغن خوراکی,واردات پودر کاکائو,پور کاکائو وارداتیروغن,پودر,کاکائو,پودر کاکائو,روغن خوراکی,روغن نباتی,پودر کاکائو وارداتی,واردات روغن خوراکی,واردات پودر کاکائو,پور کاکائو وارداتی
  • روغن,پودر,کاکائو,پودر کاکائو,روغن خوراکی,روغن نباتی,پودر کاکائو وارداتی,واردات روغن خوراکی,واردات پودر کاکائو,پور کاکائو وارداتیروغن,پودر,کاکائو,پودر کاکائو,روغن خوراکی,روغن نباتی,پودر کاکائو وارداتی,واردات روغن خوراکی,واردات پودر کاکائو,پور کاکائو وارداتی
  • slider bootstrapروغن,پودر,کاکائو,پودر کاکائو,روغن خوراکی,روغن نباتی,پودر کاکائو وارداتی,واردات روغن خوراکی,واردات پودر کاکائو,پور کاکائو وارداتی
  • روغن,پودر,کاکائو,پودر کاکائو,روغن خوراکی,روغن نباتی,پودر کاکائو وارداتی,واردات روغن خوراکی,واردات پودر کاکائو,پور کاکائو وارداتیروغن,پودر,کاکائو,پودر کاکائو,روغن خوراکی,روغن نباتی,پودر کاکائو وارداتی,واردات روغن خوراکی,واردات پودر کاکائو,پور کاکائو وارداتی
slideshow jquery by WOWSlider.com v7.7

واردات پودر کاکائو هلندی#واردات پودر کاکائو طبیعی

دانستنی های پودر کاکائو

پودر کاکائو

این پودر کاکائو وقتی درست می‌شود که شکلات شکلات برای برداشتن سه چهارم از کره کاکایو به آن فشار وارد می‌شود. بقیه تکه‌های کاکائو برای ساختن پودر کاکائو مفید پردازش می‌شوند. دو نوع پودر unsweetenedcocoa وجود دارد: طبیعی و هلندی - فرآوری شده.

پودر کاکائو به سبک هلندی

پودر کاکائو Processed به سبک هلندی و یا Alkalized unsweetened برای خنثی کردن اسیده‌ای آن با قلیا تصفیه می‌شود. چون خنثی است و با جوش‌شیرین واکنش نمی‌دهد، باید در دستور العمل‌هایی برای پخت پودر به کار رود، مگر اینکه ترکیبات اسیدی دیگری به مقدار کافی مورد استفاده قرار گیرند. این رنگ، رنگ قهوه‌ای مایل به قرمز و طعم ملایم دارد و به راحتی در مایعات حل می‌شود. طعم لطیف آن باعث می‌شود که آن در محصولات پخته‌شده مانند کیک‌های اروپایی و شیرینی که در آن طعم لطیف آن مواد اولیه را تکمیل می‌کند، ایده‌آل باشد. droste، Lindt، Valrhona، Poulain.

پردازش هلندی به فرآیندی اطلاق می‌شود که بوسیله آن دانه‌های کاکائو با محلول آلکالین، معمولا کربنات پتاسیم، به منظور خنثی کردن اسیدیته کاکائوی طبیعی شسته می‌شوند. کاکائوی حاصله به "Dutched"، "alkalized"، "or" یا "cocoa" هلندی مشهور است. علاوه بر خنثی کردن اسیدیته، پودر کاکائوی alkalizing آن را به یک سایه تیره‌تر قرمز رنگ تبدیل می‌کند که ممکن است جذاب‌تر به نظر برسد، و همچنین می‌تواند به نرم کردن طعم لوبیا و بهبود قابلیت حل کمک کند. چون آن به جوش‌شیرین مانند کاکائو طبیعی واکنش نشان نمی‌دهد، کاکائو با فرآوری هلندی معمولا در دستور العمل‌ها با پودر پخت به کار می‌رود. برخی از brands های محبوب هلندی - فرآوری شده هلندی، Lindt، Valrhona و droste هستند.

پودر کاکائو طبیعی

پودر کاکائو unsweetened Natural Natural بسیار تلخ است و طعم شیرین شکلات را به محصولات پخته‌شده می‌دهد. طعم تلخ آن برای استفاده در brownies، شیرینی‌ها و برخی از کیک‌های شکلاتی مناسب است. هنگامی که کاکائوی طبیعی (اسید)در دستور العمل‌های بالا برای جوش‌شیرین (یک قلیایی)استفاده می‌شود، یک عمل leavening ایجاد می‌کند که باعث می‌شود خمیر وقتی در فر قرار می‌گیرد، افزایش یابد. مارک‌های مشهور Hershey، Ghirardelli و Scharffen برگر است.

انواع پودر کاکائو

هنگامی که تنها در کیک به کار می‌رود، پودر کاکائو به طعم شکلات غنی و رنگ تیره می‌رسد. پودر کاکائو نیز می‌تواند در دستور العمل‌ها با دیگر شکلات‌ها (unsweetened یا تاریک)به کار رود و این ترکیب یک کیک با طعم شکلات بیشتر از این که آیا کاکائو وجود ندارد، تولید می‌کند. بیشتر دستور العمل‌ها نشانه پودر کاکائو همراه با آرد هستند اما طعم کامل آن را با مقدار کمی از آب جوش همراه می‌کنند. (اگر می‌خواهید این را در یک دستورالعمل امتحان کنید، مقداری از مایع را در دستورالعمل آب جوش جایگزین کنید)اغلب ممکن است متوجه باشید که بیشتر کره و عامل leavening در دستور العمل‌های حاوی پودر کاکائو به کار می‌روند. این برای خنثی کردن خشک کردن پودر کاکائو و تقویت تاثیر آن‌ها در کیک است. دو نوع پودر کاکائو وجود دارد: طبیعی و هلندی - فرآوری شده و بهتر است از نوع مشخص‌شده در دستورالعمل استفاده کنیم زیرا عامل leavening به نوع پودر کاکائو وابسته است. برخی ترجیح می‌دهند که از کاکائو استفاده کنند - به عنوان یک تلخی جزئی ممکن است در کیک‌های با استفاده از کاکائوی طبیعی و جوش‌شیرین بچشد.

 

مواد اولیه صنایع غذایی،انواع روغن های خوراکی،پودر کاکائو و مشتقات کاکائو،مواد اولیه صنایع لبنی