پودر شکلات چیست

اویل تریدینگ وارد کننده انواع پودر شکلات و پودر کاکائو از کشورهای معتبر و نماینده برندهای معروف پودر کاکائو و شکلات با اخد مجوز و ارائه پروفرما آماده همکاری با مشتریان گرامی میباشد.

پودر کاکائو ، یک محصول شکلات شیرین نشده ، عطر و طعم شکلات عمیق را به دسرها و نوشیدنی ها اضافه می کند. پودر کاکائو زمانی اتفاق می افتد که چربی ، به نام کره کاکائو ، در حین پردازش از دانه های کاکائو خارج شود. مواد جامد خشک مانده به محصولی که به عنوان پودر کاکائو فروخته می شود ، خرد می شود.

پودر کاکائو در مقابل پودر شکلات

 

شکلات تخته ای ترکیبی از مواد جامد کاکائو و کره کاکائو به همراه شکر و نوعی از امولسیون کننده مانند لسیتین است تا مواد را در کنار هم نگه دارد. پودر کاکائو در درجه اول حاوی جامدات کاکائو است که فقط حدود 10 تا 15 درصد کره کاکائو در مقابل 50 درصد یا بیشتر شکلات دارد.

 

پودر کاکائو با کیفیت بالاتر ، کره کاکائو را کمی بیشتر از مارک های کمتر نگه می دارد. پودر کاکائو ماده مفقوده موجود در به اصطلاح "شکلات سفید" است که از ترکیب کره کاکائو و شکر (به علاوه یک امولسیون کننده) تولید می شود اما هیچ ماده جامد کاکائو وجود ندارد.

 

پودر کاکائو همان مخلوط فوری کاکائو نیست که اگر با آب گرم یا شیر ترکیب شود ، فورا لیوانی پر از کاکائو داغ تولید می کند . این محصول به طور معمول در بسته ها به فروش می رسد ، حاوی کاکائو ، شکر ، شیر کم آب و سایر مواد تشکیل دهنده است. اما از آن برای پختن کیک شکلاتی یا براونی استفاده نمی کنید. و سعی نکنید با افزودن آب داغ به پودر کاکائو شیرین نشده ، یک فنجان شکلات داغ درست کنید. 

انواع پودر کاکائو

دو نوع اساسی پودر کاکائو فرآیندی هلندی و طبیعی است. علاوه بر محصولاتی که می گویند "ترکیبی هلندی و طبیعی" ، آنها را با برچسب هر دو روش پیدا خواهید کرد. 

پودر کاکائو آسیاب شده خالص دارای سطح pH بین 5.3 تا 5.8 است و آن را در انتهای اسیدی ترازو قرار می دهد. اسیدیته بر طعم ، نحوه تعامل با سایر مواد و حلالیت آن تأثیر می گذارد. 

پودر کاکائو طبیعی تولید شده با فرآیند برما سطح PH طبیعی را حفظ می کند. این ماده تمایل به طعم بیشتری دارد و رنگ آن روشن تر ، تقریبا قهوه ای مایل به قرمز است. فرآیند هلندی (که گاهی اوقات "هلندی کردن" نامیده می شود) دانه های کاکائو را در یک محلول قلیایی غسل می دهد ، و یک پودر کاکائو قهوه ای تیره تر با pH خنثی شیمیایی بین 6.8 تا 8.1 تولید می کند ، و در نتیجه طعم ملایم تری ایجاد می شود. هلندی همچنین باعث کاهش خواص آنتی اکسیدانی کاکائو می شود.

پودر کاکائو در مقابل شکلات

شکلات تخته ای ترکیبی از مواد جامد کاکائو و کره کاکائو به همراه شکر و نوعی از امولسیون کننده مانند لسیتین است تا مواد را در کنار هم نگه دارد. پودر کاکائو در درجه اول حاوی جامدات کاکائو است که فقط حدود 10 تا 15 درصد کره کاکائو در مقابل 50 درصد یا بیشتر شکلات دارد.

 

پودر کاکائو با کیفیت بالاتر ، کره کاکائو را کمی بیشتر از مارک های کمتر نگه می دارد. پودر کاکائو ماده مفقوده موجود در به اصطلاح "شکلات سفید" است که از ترکیب کره کاکائو و شکر (به علاوه یک امولسیون کننده) تولید می شود اما هیچ ماده جامد کاکائو وجود ندارد.

 

پودر کاکائو همان مخلوط فوری کاکائو نیست که اگر با آب گرم یا شیر ترکیب شود ، فورا لیوانی پر از کاکائو داغ تولید می کند . این محصول به طور معمول در بسته ها به فروش می رسد ، حاوی کاکائو ، شکر ، شیر کم آب و سایر مواد تشکیل دهنده است. اما از آن برای پختن کیک شکلاتی یا براونی استفاده نمی کنید. و سعی نکنید با افزودن آب داغ به پودر کاکائو شیرین نشده ، یک فنجان شکلات داغ درست کنید.

 

انواع پودر کاکائو

دو نوع اساسی پودر کاکائو فرآیندی هلندی و طبیعی است. علاوه بر محصولاتی که می گویند "ترکیبی هلندی و طبیعی" ، آنها را با برچسب هر دو روش پیدا خواهید کرد.

 

پودر کاکائو آسیاب شده خالص دارای سطح pH بین 5.3 تا 5.8 است و آن را در انتهای اسیدی ترازو قرار می دهد. اسیدیته بر طعم ، نحوه تعامل با سایر مواد و حلالیت آن تأثیر می گذارد.

 

پودر کاکائو طبیعی تولید شده با فرآیند برما سطح PH طبیعی را حفظ می کند. این ماده تمایل به طعم بیشتری دارد و رنگ آن روشن تر ، تقریبا قهوه ای مایل به قرمز است. فرآیند هلندی (که گاهی اوقات "هلندی کردن" نامیده می شود) دانه های کاکائو را در یک محلول قلیایی غسل می دهد ، و یک پودر کاکائو قهوه ای تیره تر با pH خنثی شیمیایی بین 6.8 تا 8.1 تولید می کند ، و در نتیجه طعم ملایم تری ایجاد می شود. هلندی همچنین باعث کاهش خواص آنتی اکسیدانی کاکائو می شود.

کاکائو کاکائو همان تفاوت درست است؟ نه دقیقا. این دو ماده از ریشه های بسیار مشابه هستند ، اما تفاوت های اساسی دارند. هر دو به عنوان لوبیا از گیاه کاکائو شروع می شوند ، گیاهانی که از قسمت چربی معروف به کره کاکائو جدا می شوند (واقعیت جالب: شکلات سفید از آنجاست). سپس دانه ها آسیاب و فرآوری می شوند و به این ترتیب شما هم پودر کاکائو و هم پودر کاکائو درست می کنید. اما این چیزی است که آنها را متفاوت می کند.

پودر کاکائو چیست؟

لوبیا در دمای پایین پردازش می شود و به عنوان خام در نظر گرفته می شود. یک بار که تبدیل به پودر شود ، حاوی مقدار بسیار بیشتری آنزیم ، مواد معدنی و مواد مغذی است. این پودر کاکائو است. طعم آن تلخ تر از پودر کاکائو است اما محتوای غذایی بیشتری را ارائه می دهد و طبیعی تر به حساب می آید

پودر کاکائو چیست؟

 

از طرف دیگر ، پودر کاکائو هنگامی ایجاد می شود که دانه ها در دمای بسیار بالاتر پردازش شوند. لوبیاها نه تنها تخمیر می شوند بلکه بو داده می شوند (پودر کاکائو فقط شامل تخمیر است). بدون فرآوری بیشتر ، کاکائو به طور طبیعی طعم اسیدی دارد. محصول ریز خرد شده و الک شده به عنوان "کاکائوی طبیعی" فروخته می شود. در مقایسه با قدرت کاکائو ، معامله این است که ممکن است به دلیل گرم شدن اضافی ، از نظر مواد مغذی کم باشد.

کاکائو فرآوری شده یا قلیایی شده هلندی چیست؟

همچنین کاکائوی فرآوری شده یا قلیایی شده هلندی برای کاهش اسیدیته وجود دارد. طبق Cooks Illustrated ، معمولاً یک محلول قلیایی مانند کربنات پتاسیم در طی فرآیند تصفیه به مشروبات شکلاتی اضافه می شود و pH را بین 5/7 تا 2/7 افزایش می دهد. در نتیجه پودری ایجاد می شود که تلخ ، شیرین ، کمی تیره تر و هنگام افزودن به مایعات ، محلول تر است.

 

مقایسه تغذیه ای

1 قاشق غذاخوری (5 گرم) پودر کاکائو حاوی:

  • 3 گرم کربوهیدرات
  • 0 گرم شکر
  • 2 گرم فیبر غذایی
  • <1 گرم پروتئین
  • 0.5 گرم چربی کامل
  • 2.1 میلی گرم آهن
  • 0 میلی گرم فسفر
  • 6.4 میلی گرم کلسیم
  • 0 میلی گرم منیزیم
  • 75 میلی گرم پتاسیم
  • 8 میلی گرم کافئین
 
 
 
 

اوبل تریدینگ: وارد کننده پودر کاکائو از برندهای معتبر جهانی