• پودر کاکائوپودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو
  • jquery slideshowپودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو
  • پودر کاکائوپودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو
html slideshow by WOWSlider.com v7.7

مواد تشکیل دهنده پودر کاکائو

پودر کاکائو از لوبیا (بذر)کاکایو که در آفریقا، جنوب شرقی آسیا، هاوایی، برزیل، کلمبیا و کشورهای دیگر که در آن شرایط جنگل‌های بارانی وجود دارند، تولید می‌شود.

پودر کاکائو، یک ماده آلی است که از استخراج چربی (کره کاکایو)از دانه‌های کاکائو استخراج می‌شود. مواد دانه کاکائو با شدت بالا (۶۰۰۰ تا ۱۲،۰۰۰ psi یا ۴۱۳.۷ تا میله ۸۲۷.۴)فشار داده می‌شود تا بیشتر کره کاکایو را استخراج کند. مواد باقی مانده معمولا حاوی حدود ۱۰ % چربی هستند و ممکن است با هیچ اصلاح بیشتری برای تولید پودر کاکایو طبیعی زمین گرفته شوند و یا با یک محلول قلیایی نرم (فرایندی به نام "Dutching")برای بهبود مشخصات خاصی برای کاربردهای غذا و نوشیدنی‌ها مورد درمان قرار گیرند.

پودر کاکائو طبیعی دارای رنگ قهوه‌ای روشن و سطح PH ۵.۱ به ۵.۴.)پودر کاکائو که به رنگ قهوه‌ای مایل به تقریبا سیاه است، با pH برابر ۶.۸ تا ۸.۱.، تلخی را کاهش می‌دهد و حلالیت را بهبود می‌بخشد که برای کاربردهای تولید نوشیدنی مهم است. تمام این مقادیر PH برای استفاده از مواد غذایی ایمن تلقی می‌شوند. ۱

پودر کاکائو باید در یک مکان خنک و خشک نگهداری شود تا طعم و عمر ماندگاری را حفظ کند. دماهای نگهداری زیر ۸۶ ° F (۳۰ ° C)برای حفظ کیفیت کلی ضروری هستند. پودر کاکائو باید از نور مستقیم فرابنفش و یا نور طبیعی نور خورشید در تمام زمان‌ها نگهداری شود و باید در کیسه‌های سربسته و یا کیسه‌های پلاستیکی نگهداری شود تا از آلودگی سایر مواد معطر یا بوهای دیگر جلوگیری شود. ۲


ویژگی‌ها و چالش‌ها:
برای دسته کردن، پودر کاکائو که به راحتی بسته‌بندی می‌شود و به راحتی بسته‌بندی می‌شود و به fluidize تمایل دارد به این معنی است که ذرات ریز پودر به صورت یک مایع در نظر گرفته می‌شوند. در نتیجه، پودر کاکایو تمایل به تشکیل رسوب در خط انتقال دارد. پودر کاکائو hygroscopic است که باعث می‌شود که رطوبت یک عنصر حیاتی را در طول جابجایی کنترل کند.

پودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو