• پودر کاکائوپودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو
  • jquery slideshowپودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو
  • پودر کاکائوپودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو
html slideshow by WOWSlider.com v7.7

مراحل تولید پودر کاکائو

مراحل تولید پودر کاکائو

مراحل زیر در تولید محصولات کاکائو دخالت دارند:

پوست دانه‌های کاکائو که برشته شده بودند از بین رفتند. این فرآیند در پشت تکه‌های دانه‌های کاکائو که به نام nibs کاکائو معروف است باقی می‌گذارد. اگر چه این نوک‌های قلم به طور جداگانه در بازار niche فروخته می‌شوند اما بیشتر به محصولات کاکائو دیگر پردازش می‌شوند.
نوک قلم نارگیل نیز می‌تواند به صورت خمیر باشد. این محصول، خمیر کاکایو، جرم یا نوشیدنی نامیده می‌شود. این معمولا قهوه‌ای، کدر و بسیار ساده است. خمیر Cocoa به طور جداگانه در بازار مصرف کنندگان فروخته نمی‌شود. آن عمدتا توسط تولید کنندگان برای تولید شکلات به کار می‌رود.
کره نارگیل از خمیر کاکائو با یک فشار هیدرولیک استخراج می‌شود. کره زرد، ضخیم و زرد کمرنگ است. آن عمدتا برای دادن بافت smoother به شکلات مورد استفاده قرار می‌گیرد. در حالی که برخی از تولید کنندگان کره کاکایو اضافی را با چربی‌های ارزان‌تر سبزیجات جایگزین می‌کنند، محدودیت‌هایی در اروپا در مورد این فرآیند وجود دارد (تنها ۵ درصد از چربی‌های گیاهی به غیر از کره کاکایو در محصولات شکلات مجاز هستند). کره نارگیل در محصولات و محصولات آرایشی به کار می‌رود. این شرکت همچنین به طور مستقیم در فروشگاه‌های تخصصی به فروش می‌رسد.
پودر Cocoa بعد از استخراج کره از خمیر باقی می‌ماند. دو روش برای ساختن پودر کاکایو وجود دارد. روش عادی ساده کردن دانه‌های کاکایو برزیلی است. لوبیای کاکائو نیز می‌تواند با محلول پتاسیم برای خنثی کردن اسیدیته آن‌ها شسته شود. این فرآیند، فرآوری هلندی نامیده می‌شود. پودر کاکائو در محصولات شکلات مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما میتوان آن را به طور مستقیم به مصرف کنندگان فروخت. مصرف کنندگان از آن برای تولید شیر شکلات استفاده می‌کنند.
شکلات عمدتا از خمیر کاکائو و کره کاکایو ساخته شده‌است. شکر و مواد دیگر را می توان با توجه به مشخصات سازنده و الزامات بازار نهایی اضافه کرد. شکلات می‌تواند محصول نهایی (بسته‌بندی مشتری)باشد (که در این مطالعه گنجانده نمی‌شود)و یا به عنوان شکلات صنعتی استفاده می‌شود. شکلات صنعتی را می توان به couverture و شکلات مرکب تقسیم کرد. شکلات Couverture یک شکلات بسیار با کیفیت بالا است که حاوی درصد بالایی از کره کاکایو است (۳۲ تا ۳۹ درصد). شکلات مرکب یک محصول کم‌هزینه است که از ترکیبی از خمیر کاکائو و کره، چربی گیاهی و sweeteners تهیه می‌شود.

پودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو