• پودر کاکائوپودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو
  • jquery slideshowپودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو
  • پودر کاکائوپودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو
html slideshow by WOWSlider.com v7.7

در باره واردات"پودر کاکائو"بیشتر بدانیم

در باره واردات"پودر کاکائو"بیشتر بدانیم

نوشیدنی ما کاکائو است و یا شکلات داغ، در ایالات‌متحده به اندازه کاکائو که در بیشتر طول تاریخ مصرف می‌شود نیست. کاکائوی داغ اصلی از ترکیب آب با کاکائو ساخته شد که هنوز هم شامل تمام کره natural طبیعی آن‌ها بود. از آنجا که نفت و آب مخلوط نمی‌شوند، کره کاکایو در لوبیا زمین، کاکایو را از توزیع یکنواختی در آب جلوگیری می‌کند. نتیجه آن نوشیدنی غلیظ و زبر بود که لایه‌ای از چربی چربی بر روی سطح آن شناور بود - - فریاد بسیار زیادی از کاکائو صاف و خامه‌ای که امروز از آن لذت می‌بریم.

برای ساختن پودر کاکائو، نوشیدن الکل به فشار هیدرولیکی غول‌پیکر پمپ می‌شود، که در آن حدود نیمی از کره کاکایو به دست می‌آید. جوش‌شیرین به مواد باقی مانده اضافه می‌شود، که "کیک مطبوعاتی" نامیده می‌شود و سپس کیک مطبوعاتی درمان شده، خنک شده و sifted می‌شود تا پودر کاکایو را تشکیل دهد. سپس پودر کاکائو برای فروش در فروشگاه‌های خواربار فروشی، به عنوان ترکیبی از شکلات، نانوایی‌ها، و تولید کنندگان شکلات بسته‌بندی می‌شود (فرآیند Dutching باعث می‌شود تا پودر کاکایو به عنوان طعم برای سایر مواد غذایی مفید واقع شود).

 
کره کاکایو که از شکلات آبکی بیرون امده بود به هدر نمی‌رفت. در واقع این یک کالای بسیار با ارزش برای تولید شکلات است. کره نارگیل هم چنین می‌تواند به قیمت بالای فروخته شود - - برای دیگر تولید کنندگان برای استفاده در داروسازی و لوازم آرایشی.
 
با اینکه ریشه آن‌ها یک‌سان است، اما فرآیند تولید شکلات متفاوت از فرآیند تولید کاکائو است. برای یاد گرفتن این که چگونه شکلات ساخته می‌شود، به بخش بعدی حرکت کنید.

 

شکلات داغ مدرن در سال ۱۸۲۸ در هلند به دنیا آمد. آن زمانی است که شیمیدان Coenraad یوهانس وان Houten فرآیندی را برای حذف بسیاری از کره کاکائو که از کاکائو ساخته می‌شود را ثبت کرد و سپس پودر حاصل را با یک ماده قلیایی مثل جوش‌شیرین درمان کرد تا آن را بهتر با آب ترکیب کند. تیمار قلیایی به عنوان "Dutching" شناخته می‌شود، به رسمیت شناختن ریشه‌های آن، و کاکائو تیره‌تر، با طعم روشن‌تر که منجر به کاکائو هلندی می‌شود.

پودر کاکائو,نمایندگی پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,واردات پودر کاکائو,سفارش پودر کاکائو,قیمت پودر کاکائو,برند پودر کاکائو,پروفرما پودر کاکائو,فروشنده پودر کاکائو,سایت تخصصی پودر کاکائو